Paylaşımın Adresi Sanalisyan !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paylaşımın Adresi Sanalisyan !

Sanalisyan'a Hoşgeldiniz !

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Eski Sevgiliden Dost Olurmu

2 posters

olur
Eski Sevgiliden Dost Olurmu Vote_lcap80%Eski Sevgiliden Dost Olurmu Vote_rcap
 80% [ 4 ]
olmaz ki
Eski Sevgiliden Dost Olurmu Vote_lcap20%Eski Sevgiliden Dost Olurmu Vote_rcap
 20% [ 1 ]
Toplam Oylar : 5

YazarMesaj
bAsK3nTL1
Administrator
Administrator
bAsK3nTL1

Eski Sevgiliden Dost Olurmu Empty
MesajKonu: Eski Sevgiliden Dost Olurmu   Eski Sevgiliden Dost Olurmu Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 1:32 pm

sevmek ne acı çekmek mi?yoksa özlemek mi?yoksa bana göre olmadığını bile bile yinede ısrarla peşinden gitmek mi?ben sevmeyi hep acı olarak gördüm ama yinede yorulmadım sevmekten.pes etmedim sevmek pes etmek değildir.her sevgi zamanla biter alışkanlığa dönüşür ama benim ki hiç değişmedi.çok güzel günlerde yaşadım bir simiti paylaştığımız günlerde.ama beni ne parasızlık bitirdi ne de senin kötü sözlerin.beni bitiren ne oldu biliyormusun?güvensizliğin ben bittim de sen hala bunu anlıyamadın...
ben herkesin sevgisi gibi bi sevgi istemiyorum,ben ağlamak istemiyorum bak bunları yaptım sana bir tek gözyaşı dökmedim.neden mi?sayende kalbim taş oldu,hiç kimse iyi değildir sözünü kazıdım beynime ve kötü olmayı denedim...Denedim ama bana ne kazandırdı bu sözün koskoca bi hiç...Şimdi Sevgilide Olamayız Peki Ya Dost Kalabilirmiyiz
http://sanalisyan.yetkinforum.com
ÜmRaN
Özel Üye
Özel Üye
ÜmRaN

Eski Sevgiliden Dost Olurmu Empty
MesajKonu: Geri: Eski Sevgiliden Dost Olurmu   Eski Sevgiliden Dost Olurmu Icon_minitimeCuma Ağus. 08, 2008 10:01 pm

olur bence

1 sayfadaki 1 sayfası